23 Ocak 2013 Çarşamba

[NefretSuclari-Duyuru] Güncel Nefret Suçları Haberleri


Bülten, sizin medya mensubu, sivil toplum temsilcisi veya aktivisti ya da konuyla ilgili bir kişi olduğunuzdan yola çıkarak, nefret suçlarına yönelik bilgilendirme amacıyla gönderilmektedir. Şayet bu e-posta size rahatsızlık veriyorsa, listeden sayfanın altındaki linke tıklayarak ayrılabilirsiniz.


Logo Güncel Nefret 
Suçları Haberleri

» Bülteni okumakta sorun yaşıyorsanız, lütfen tıklayın...

Anket

++ Türkiye Nefret Suçları Anketi - Sosyal Değişim Derneği'nin düzenlediği bu anket, Türkiye’deki nefret suçlarına ilişkin eğilimleri saptamayı, konuya ilişkin sorunun boyutlarını ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Türkiye’de ilk defa düzenlenen bu ankete ayıracağınız sadece birkaç dakika ile önümüzdeki dönem nefret suçlarıyla daha etkin bir mücadele için gerekli stratejilerin oluşturulmasına katkıda bulunabilirsiniz. 
Lütfen anketi yaygınlaştırmamıza yardımcı olunuz. Desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederiz. 
» Ankete katılmak için lütfen tıklayın

Konferans

++ Uluslararası Nefret Suçları Konferansı -Konferansın amacı, Türkiye’de nefret suçlarına yönelik yasal düzenleme konusunda yürütülen çalışmaların tarafları olan sivil toplum kuruluşları, mağdurlar, siyaset çevreleri ve aktivistleri bir araya getirerek, özellikle medya, siyasetçiler ve kamuoyunun dikkatinin bir kez daha bu soruna çekilmesi. Konferans salonunda yerler sınırlı olduğu için, ön kayıt yaptırmış olan başvurulara öncelik tanınacaktır.  
» Program ve ön kayıt için lütfen tıklayın...

Bülten

++ Sosyal Değişim Derneği'nin aylık olarak hazırladığı Nefret Suçları Bülteni'nin son sayısında yer alan başlıklar: Nefret Suçları, Nefret Söylemi, Sivil Toplum Örgütlerinden, İyi Şeyler, Dünyadan, Yargı Kararları, TBMM’den, Kadına yönelik şiddet ve Nefret Suçları Yasa Kampanyası Haberleri şeklinde. 
» Bültene erişim için lütfen tıklayın...


Bülten Abonelik İşlemleri:
» Üyelik işlemleri için: https://lists.riseup.net/www/info/nefretsuclari
» Üyelik iptali için: https://lists.riseup.net/www/sigrequest/nefretsuclari
» Liste hakkında genel bilgiler için: https://lists.riseup.net/www/help/introduction
» Eğer teknik bir sorun yaşarsanız, bize duyuru@nefretme.org adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Tarih
: 23 Ocak 2013