20 Nisan 2013 Cumartesi

[++ 24 Nisan etkinlikleri ++] DAVET: 24 Nisan Anması - Uluslararası delegasyon ile tanışma ve sohbet toplantısı

Sevgili Dostlar,

Bilindiği gibi, DurDe olarak her yıl 1915’te gerçekleşen soykırımın yıl dönümü olan 24 Nisan’da anma amaçlı olarak çeşitli etkinlikler düzenliyoruz.
Bu yıl Avrupa’dan ırkçılık karşıtları ve Ermeni toplumundan çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan, yaklaşık 20 kişilik bir delegasyon da etkinliklerimize katılacak.
Bu çerçevede 22 Nisan 2013, Pazartesi günü delegasyon üyeleriyle tanışma ve
sohbet 
toplantısı
düzenlenmektedir. Toplantının temel amacı, Avrupa ve Türkiye’den sivil toplum temsilcileri ve aktivistler arasındaki diyalogu geliştirmek.  Bu amaçla, toplantı sırasında delegasyonun kendisini tanıtacağı sunumların ardından, heyetteki çeşitli sivil toplum örgütlerinin açacağı masalarda ikili görüşmeler yapmak da mümkün olacak. Toplantı süresince çeviriler yapılacak, istenildiğinde ikili görüşmeler için de yardımcı olunacaktır. 
Sizleri de bu anlamlı etkinlikte aramızda görmekten memnuniyet duyacağız. Toplantı, konuya ilgili duyan herkese açıktır.
 
Cengiz Alğan ve F. Levent Şensever
DurDe Girişimi 
 
Tarih: 22 Nisan 2013, Pazartesi 
Saat: 17.30 – 19.00
Yer: Taxim Hill Oteli, Teras katı
Adres: Sıraselviler Caddesi, No: 5, Taksim - İstanbul

» Salon durumunu ayarlamamıza yardımcı olmak üzere lütfen ön kayıt yaptırınız:  https://docs.google.com/forms/d/174wibn4IdO-q9f0ytz7uS792Aitydk3FXR8wlq2kPDs/viewform


Not: Delegasyonu oluşturan kurumları, Avrupa Irkçılık Karşıtı Taban Örgütleri Hareketi (European Grassroots Antiracist Movement - EGAM) ve bir Ermeni diyaspora örgütü olan Ermeni Hayır Kurumları Genel Birliği (Union Générale Armenienne de Bienfaisance - UGAB) koordine etmekte, DurDe Girişimi ise Türkiye’deki etkinlikleri örgütlemektedir.