22 Haziran 2016 Çarşamba

25 Haziran Cozume Devam Kampanyası Aktivistler Toplantisi

Lütfen yaygınlaştırmamıza yardımcı olunuz...
Listeden ayrılmak isterseniz, lütfen mesajın sonuna bakınız.

 

 

Merhaba,

 

25 Haziran, Cumartesi günü, 14.00-16.00 arası "Çözüme Devam" kampanyası aktivistler toplantısı için Cezayir toplantı salonunda buluşuyoruz. Kürt sorununda çözüm için neler yapılabileceğini hep birlikte tartışacağız.

 

 

Aşağıda "Çözüme Devam" kampanyasının çağrı metni var. Etkinliğin facebook sayfasında https://www.facebook.com/events/212828655777549/ daha fazla ayrıntıya ulaşabilirsiniz.

 

Toplantıyı atölye şeklinde yapacağımız için katılım durumunuzu bildirirseniz toplantının verimliliğini artırmamıza yardımcı olmuş olursunuz.

 

 

 

SAVAŞ İSTEMİYORUZ

ÇÖZÜM TALEP EDİYORUZ

 

Bu memlekette yaşayan herkesin önünde çok temel, çok yakıcı bir sorun var: Savaş.

 

Geçen yazdan bu yana, Cumhurbaşkanı'nın ifadesine göre, 6.000 vatandaşımız öldü. İstisnasız her gün yeni ölüm haberleri alıyoruz.

 

Yaşamlarımızın her alanı, siyaset, ekonomi, gündelik hayat, bu savaştan etkileniyor, kararıyor.

 

Savaşa yol açan sorunların silahla çözülebileceğine inanmıyoruz. Silah ve ölüm herkesi, hepimizi daha derin bir karanlığın içine itiyor.

 

Bu karanlıktan çıkmak istiyoruz. Bu savaşın sona ermesini istiyoruz.

 

Çözümün ve barışın mümkün olduğunu biliyoruz. Daha bir yıl önce çözümün eşiğine kadar gelinmiş olduğuna inanıyoruz. O eşiğe geri dönülmesini talep ediyoruz.

 

Çözümün yolu, masaya oturmaktır, konuşmaktır.

 

Savaşan tarafların masaya dönmesini, konuşmasını, çözüm sürecinin yeniden başlatılmasını talep ediyoruz.

 








---- Marksist.org Duyuru Listesi ----

+ Listeye kayıt: Listeye kayıt olmak istediğiniz mail adresinden şu adrese bir mail atın: marksistorg-duyuru-unsubscribe@lists.riseup.net ve SYMPA adıyla gelen maili, bir şey yazmadan cevaplayın

+ Listeden ayrılmak için, listeye kayıt olduğunuz mail adresinden şu adrese bir mail atın: marksistorg-duyuru-unsubscribe@lists.riseup.net