11 Ocak 2017 Çarşamba

"Hrant Dink'siz 10 yıl" toplantısı

Lütfen yaygınlaştırmamıza yardımcı olunuz...
Listeden ayrılmak isterseniz, lütfen mesajın sonuna bakınız.
Hrant Dink'siz 10 yıl

13 Ocak, 19.00, Cuma, Cezayir Toplantı Salonu
Adres: Hayriye Caddesi, No: 12, Beyoğlu (Galatasaray Lisesi'nin arkası)


Konuşmacılar: 
  • Ferhat Kentel
  • Ömer Faruk Gergerlioğlu
  • Tatyos Bebek
Moderatör: Nuran Yüce

Düzenleyenler: Antikapitalistler & DurDe Platformu

Hrant Dink aramızdan alınalı 10 yıl oldu. Bugün mahkemelerde gelinen nokta, devletin cinayetten en az bir yıl önceden haberdar olduğunun ortaya çıkmış olması. Davalarda suçu birbirinin üstüne atan kamu görevlileri; hükümetin siyasi konjonktüre göre suçlamaya çalıştığı farklı kesimlere rağmen 10 yıldır arkadaşımızın katillerinin yargılanıp hak ettikleri cezaları almalarını sağlamak için hala somut bir adım atılmadı. Biz davayı takip etmeye devam edeceğiz. 

Dink cinayeti, Türkiye devletinin kuruluşundaki milli mutabakatın, bugün "yerli ve milli" diye anılan zihniyetin sonuçlarından sadece biri. devlet katındaki bu duruma karşı, biz, Dink öldürüldükten sonra "Hepimiz Ermeniyiz" diyerek sokaklara çıkan, Her 19 Ocak'ta Agos önünde buluşan binlerce kişi ırkçılığa karşı mücadelemize devam ediyoruz. 

13 Ocak Cuma günü, Hrant'sız geçirdiğimiz 10. yılın sonunda, davada ve adalet mücadelesinde ne durumda olduğumuzu, bundan sonra neler yapabileceğimizi tartışacağız.









» DurDe Platformu

» Web sitesi: www.durde.org/
» Facebook sayfası: www.facebook.com/DurDe.Platformu/
» Twitter sayfası: twitter.com/DurDeTr/
» Bize mesaj yollamak için: www.durde.org/contact/
» Listeye kayıt için: Listeye kayıt olmak istediğiniz e-posta adresinden şu adrese bir mail atın: durde-subscribe@lists.riseup.net ve ardından "SYMPA" adresinden gelen e-postayı, bir şey yazmadan yanıtlayın
» Listeden ayrılmak için: Listeye kayıt olduğunuz e-posta adresinden şu adrese bir mail atın: durde-unsubscribe@lists.riseup.net