6 Şubat 2019 Çarşamba

9 Şubat'ta Kerem Kabadayı ile Dijital Çağda Müzik Sanayii

Merhaba, 

 

Kadıköy Marksizm Akademisi'nde 9 Şubat Cumartesi günü Mor ve Ötesi grubundan Kerem Kabadayı ile "Dijital Çağda Müzik Sanayii" üzerine konuşacağız. 

 

Müzik endüstrisinin 2000'li yılların ortasından itibaren değişen yapısı, endüstrinin yerleşik üretim biçimlerinde büyük dönüşümlere yol açarken bunlara eşlik eden yeni tüketim alışkanlıklarını da ortaya çıkardı. Kültür alanında büyük bir yer işgal eden popüler müziğe dair yeni tüketim alışkanlıkları ne ifade ediyor? Bu dönüşüm, birçok alanda adeta bir slogan -hatta başlı başına bir ideoloji- halini almış "dijitalleşme" paradigması içerisinde nereye oturuyor? 

 

Bu toplantıda müzik endüstrisinin fiziksel üretimden dijital dağıtıma geçiş sürecinin ardındaki ekonomik bağlamla birlikte "dijitalleşme"nin hem ekonomi hem de popüler kültürde ne gibi dinamiklere yaslandığı üzerine tartışacağız. 

 

Facebook etkinlik sayfası için tıklayınız

 

Tarih: 9 Şubat Cumartesi 

Saat: 15.00 

Yer: Muaf Kadıköy 

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci sok. No:15/A Kadıköy 

İletişim: 0533 447 9709


Virüs bulunmuyor. www.avast.com







---- Etkinlik-Duyuru Listesi ----

+ Listeye kayıt: Listeye kayıt olmak istediğiniz mail adresinden şu adrese bir mail atın: marksistorg-duyuru-unsubscribe@lists.riseup.net ve SYMPA adıyla gelen maili, bir şey yazmadan cevaplayın

+ Listeden ayrılmak için, listeye kayıt olduğunuz mail adresinden şu adrese bir mail atın: marksistorg-duyuru-unsubscribe@lists.riseup.net