13 Aralık 2019 Cuma

Hatırlatma - Konferans: Holokost ve Antisemitizm Üzerine Düşünceler: Direniş, Siyaset, Bellek

Değerli SEHAK Dostu, 
 
SEHAK'ın kuruluşunun 5'inci yılını ve İnsan Hakları Haftası'nı birlikte kutlayacağımız, 3 yıl boyunca yürüttüğümüz faaliyetlerin kapanış etkinliği olarak düzenlenen uluslararası konferansımız bu hafta sonu gerçekleşecek. 
 
#HATIRLIYORUZ Holokost ve Antisemitizm üzerine düşünceler: Direniş, Siyaset, Bellek
 
Yurtiçi ve yurtdışından alanında uzman konuşmacıların yanı sıra, Holokost, Antisemitizm ve ayrımcılık alanlarında çalışma yürüten pek çok kurumun yer aldığı, 14 - 15 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul Taxim Hill Hotel'de gerçekleşecek olan konferansta, siz kıymetli SEHAK dostumuzu da aramızda görmek isteriz.

Konferansın detaylı programı ve önkayıt formu için tıklayın...
 
SEHAK
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu etkinlik Avrupa Birliği tarafından finansal olarak desteklenmekte ve Sivil ve Ekolojik Haklar Derneği tarafından düzenlenmektedir.

 







+++ Sivil ve Ekolojik Haklar Derneği (SEHAK) +++

» Web sitesi: www.sehak.org/
» Facebook sayfası: www.facebook.com/sehak.tr/
» Twitter sayfası: twitter.com/SehakTr/
» Bize mesaj yollamak için: www.sehak.org/contact/
» Mail Listemize katılmak isterseniz, listeye kayıt olmak istediğiniz e-posta adresinden şu adrese bir mail atarak, SYMPA adresinden gelen maili yanıtlayın: humanrights-subscribe@lists.riseup.net
» Listeden ayrılmak isterseniz, listeye kayıt olduğunuz e-posta adresinden şu adrese bir mail atmanız yeterli: humanrights-unsubscribe@lists.riseup.net