16 Mayıs 2011 Pazartesi

Başka Bir Su Politikası İçin Kapasite Geliştirme Atölyesi-1, 4-5 Temmuz, VAN

Başka Bir Su Politikası İçin
Kapasite Geliştirme Atölyesi-1 
4-5 Temmuz, VAN

Su Hakkı Kampanyası, Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliği ve Diyarbakır Su Kanalizasyon İdaresi'nin ortaklaşa düzenlediği kapasite geliştirme atölye çalışmasının ilki Van'da, 4-5 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Su kaynaklarının ve hizmetlerinin özelleştirilmesine karşı alternatif ilerici girişimlerin, modellerin yaygınlaşması ve uygulanabilmesi için bilgi ve deneyimlerin aktarılacağı, yeni işbirliklerinin ve ağların oluşmasına katkı sunmasını beklediğimiz atölye çalışmasına katılmanızdan mutluluk duyacağız.    

Atölyede ele alacağımız konu başlıkları şunlar olacak: "Dünyada ve Türkiye'de su kaynaklarının durumu, su krizinin boyutları", " Erişebilirlik, yeterlilik, eşitlik, adalet açısından Su Hakkı", "Türkiye'nin su politikası", "Dünyada su özelleştirme politikaları", " Özelleştirme politikalarında izlenen yöntemler", "Dünya Su Forumu ve Alternatif Su Forumları", "Türkiye'de içmesuyu temini ve atıksu yönetimi", "Alternatif su yönetim modellerine doğru". İki gün sürecek toplantının ayrıntılı bilgisine
www.suhakki.org sitesinden ulaşabilirsiniz. 

Atölyeye katılım sınırlı sayıda olacağı için katılmak isteyenlerin 27 Mayıs tarihine kadar
ekte yer alan başvuru formunu doldurup bilgi@suhakki.org  mail adresine ya da 0212 292 45 50 nolu telefona fax ile göndermeleri gerekmektedir.

Atölyeye katılacakların konaklama ve yol giderleri organizasyon tarafından karşılanacaktır.


İletişim Bilgileri
Su Hakkı Kampanyası
www.suhakki.org

Tel: 0212 292 34 39
Fax:0212 292 45 50
Cep: 0555 863 16 36