12 Mayıs 2016 Perşembe

Hatırlatma: Basın Toplantısı - Vekillere dokunmayın! Irkçılığa hayır!

Lütfen yaygınlaştırmamıza yardımcı olunuz...
Listeden ayrılmak isterseniz, lütfen mesajın sonuna bakınız.

Basın Toplantısı
Vekillere dokunmayın! Irkçılığa hayır!

Tarih: 13 Mayıs, Cuma
Saat: 11.00
Yer: Taxim Hill Oteli
Adres: Sıraselviler Cd. No:5, Taksim - İstanbul

Meclis Anayasa Komisyonu'nda HDP'li vekillere yönelik saldırganlığı şaşkınlıkla, kızgınlıkla izledik. AKP milletvekilleri HDP üyesi vekillere hırsla, tam bir linç duygusuyla, öfkeyle saldırıyordu. Kadın, Kürt ve Ermeni vekiller bu saldırının hedefi oldu.
Özellikle İstanbul vekili Garo Paylan'a yönelik saldırganlığın, Garo Paylan'ın hedef gösterilmesinin ırkçı bir tarihi arka planın ürünü olduğu çok açık.
13 Mayıs Cuma günü hem HDP'li vekillerin dokunulmazlıklarını kaldırarak savaş ve militarizmi yaygınlaştırma eğilimine, hem de Ermeni milletvekili Garo Paylan'a yönelik ırkçı saldırganlığa karşı ses çıkartacağımız basın toplantısında sizleri de aramızda görmek isteriz.

DurDe Platformu


» Facebook Etkinlik Sayfası: https://goo.gl/m23Ntn
» Web sitesi: http://goo.gl/8g8ILS






» DurDe Platformu

» Web sitesi: www.durde.org/
» Facebook sayfası: www.facebook.com/DurDe.Platformu/
» Twitter sayfası: twitter.com/DurDeTr/
» Bize mesaj yollamak için: www.durde.org/contact/
» Listeye kayıt için: Listeye kayıt olmak istediğiniz e-posta adresinden şu adrese bir mail atın: durde-subscribe@lists.riseup.net ve ardından "SYMPA" adresinden gelen e-postayı, bir şey yazmadan yanıtlayın
» Listeden ayrılmak için: Listeye kayıt olduğunuz e-posta adresinden şu adrese bir mail atın: durde-unsubscribe@lists.riseup.net