8 Nisan 2011 Cuma

D A V E T : Uluslararasi Nefret Suclari Konfernasi

Irkciliga ve Milliyetcilige DurDe! Girisimi ve Sosyal Degisim Dernegi, Turkiye'de nefret suclari olgusunu besleyen kosullari sorgulamak ve nefret suclari ile nefret soylemi konusunda yerel ve uluslararasi deneyimleri paylasmak amaciyla, 15-17 Nisan 2011 tarihlerinde uluslararasi bir Nefret Suclari Konferansi duzenliyor.
15 Nisan 2011, Cuma gunu Taxim Hill Oteli'nde acilis toplantisiyla baslayacak olan konferans, 16-17 Nisan 2011, Cumartesi-Pazar gunleri Lutfi Kirdar Kongre Merkezi'nde devam edecek. Cok sayida oturum ve atolyeden olusan konferansta sizleri de aramizda gormekten mutluluk duyacagiz.
Konferansla ilgili ayrintilari asagida ve ekteki dosyada bulabilirsiniz.

Program ayrintilari icin: http://konferans.nefretme.org

Irkciliga ve Milliyetcilige DurDe! Girisimi ve Sosyal Degisim Dernegi


***

Konferans konusmacilari:
Ahmet Insel, Ayse Hur, Cengiz Algan, Ebru Kiranci, Ergin Cinmen, Ferhat Kentel, Fethiye Cetin, Firat Soyle, Geert Ates, Gulten Kaya, Hayal Koksal, Hayko Bagdat, Hilal Kaplan, Hilal Kuey, Kemal Ordek, Melek Goregenli, Mithat Sancar, Mutlu Binark, Nayat Karakose, Nil Mutluer, Oral Calislar, Orhan Kemal Cengiz, Omer Laciner, Ozlem Colak, Ragip Duran, Rober Koptas, Robert O. Trestan, Roni Margulies, Sinan Ozbek, Tankut Soykan, Turgut Tarhanli, Ulas Karan, Ulku Doganay, Umit Kivanc, Yasemin Inceoglu

Konferans Programi:

Acilis Kokteyli

Tarih: 15 Nisan 2011, Cuma
Saat: 18.00
Yer: Taxim Hill Oteli
Adres: Siraselviler Caddesi, No: 5, Taksim - Istanbul

Acilis Toplantisi:
Toplumsal bellek ve Gecmisle yuzlesme: Turkiye'de nefret suclarina ornek vakalar

Moderator: Hayko Bagdat. Konusmacilar: Gulten Kaya (Ahmet Kaya), Ergin Cinmen (Hrant Dink), Hilal Kuey (Selendi olaylari), Orhan Kemal Cengiz (Malatya Zirve Yayinevi)

Tarih: 15 Nisan 2011, Cuma
Saat: 19.00
Yer: Taxim Hill Oteli
Adres: Siraselviler Caddesi, No: 5, Taksim - Istanbul

Konferans 16 ve 17 Nisan, Cumartesi-Pazar gunleri Lutfi Kirdar Kongre Merkezi'nde devam edecektir.
Program ayrintilari icin: http://konferans.nefretme.org