14 Nisan 2011 Perşembe

D A V E T : Uluslararasi Nefret Suclari Konferansi

Irkciliga ve Milliyetcilige DurDe! Girisimi ve Sosyal Degisim Dernegi, Turkiye'de nefret suclari olgusunu besleyen kosullari sorgulamak ve nefret suclari ile nefret soylemi konusunda yerel ve uluslararasi deneyimleri paylasmak amaciyla, 15-17 Nisan 2011 tarihlerinde uluslararasi bir Nefret Suclari Konferansi duzenliyor.
15 Nisan 2011, Cuma gunu Taxim Hill Oteli'nde acilis toplantisiyla baslayacak olan konferans, 16-17 Nisan 2011, Cumartesi-Pazar gunleri Lutfi Kirdar Kongre Merkezi'nde devam edecek. Cok sayida oturum ve atolyeden olusan konferansta sizleri de aramizda gormekten mutluluk duyacagiz.
Konferansla ilgili ayrintilari asagidaki linkte ve ekte bulabilirsiniz.

Konferans konusmacilari:
Ahmet Insel, Ayse Hur, Benjamin Abtan, Cengiz Algan, Ergin Cinmen, Ferhat Kentel, Ferda Keskin, Fethiye Cetin, Geert Ates, Gulten Kaya, Hayal Koksal, Hayko Bagdat, Hilal Kuey, Mithat Sancar, Mutlu Binark, Nayat Karakose, Nil Mutluer, Oral Calislar, Orhan Kemal Cengiz, Omer Laciner, Ragip Duran, Rober Koptas, Robert O. Trestan, Roni Margulies, Sinan Ozbek, Tankut Soykan, Turgut Tarhanli, Ulas Karan, Ulku Doganay, Umit Kivanc, Yasemin Inceoglu.

Program ayrintilari icin: http://konferans.nefretme.org

Irkciliga ve Milliyetcilige DurDe! Girisimi ve
Sosyal Degisim Dernegi